فلاحتی با اشاره به اینكه پیش از آشنایی با درس خط در گرافیك هیچ ذهنیتی از نقاشی خط نداشته و اوین بار در این درس بوده كه با این هنر خارق العاده یعنی تلفیق خط و رنگ با تركیب بندی های منحصر به فرد هنرمند آشنا شده گفت: این هنر برای من هنری بسیار جالب بود چون می دیدم وجود عنصر خط در آثار، مخاطب را وادار به كنجكاوی می كند و باعث عمیق شدن مخاطب در اثر می شود.
این دانشجوی گرافیك گفت: از آنجا كه همه مخاطبان عام و خاص با خط در ارتباط هستند و خط را شناخته درك می كنند؛ از این رو، خیلی راحت با این هنر ارتباط برقرار می كنند این برقراری ارتباط بین اثر و مخاطب می تواند برای هر هنرمندی لذت بخش باشد.
فلاحتی با یادآوری اینكه در این هنر هدف خواندن اثر نیست افزود: دیدن و درك كردن عناصر و فرم ها، رنگها و تركیب اصلی و حسی كه مخاطب از دیدن اثر دریافت می كند، اهمیت دارد. لذا، در این هنر مهمترین قسمت، تركیب بندی اثر و سپس رنگ و تكنیك است.
وی در ادامه گفت: من در آخرین نمایشگاهم از آنجا كه به فرم دایره علاقه مندم سعی كردم تركیب بندی هایی كه در آثارم دارم قسمتی از یك دایره باشد؛ دایره كامل، نیم دایره، ربع یك دایره كه در آثار قابل تشخیص است.
فلاحتی اظهار داشت: افزون بر آن از شعر شاعران مورد علاقه ام مانند مولانا، سعدی، بیدل دهلوی و سهراب سپهری هم بهره جستم. در آثارم گاهی از رنگهای ملایم و لطیف و گاهی تند و درخشان استفاده می كنم.
وی در پایان با در نظر گرفتن اینكه هنر نقاشی خط، هنری مدرن است، گفت: هنرمند در نقاشی خط از خط و خوشنویسی سنتی به شیوه ای جدید و مدرن استفاده می كند و به خلق اثر می پردازد.