مدیركل میراث فرهنگی استان عنوان كرد
بازدید بیشتر از ۳ میلیون و ۲۶۳ هزار توریست از جاذبه های گردشگری آذربایجان شرقی
به گزارش آبی طرح، آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی ضمن اشاره به بازدید نوروزی بیشتر از ۳ میلیون ۲۶۳ هزار توریست از جاذبه های گردشگری استان، از رشد ۹ درصدی این بازدیدها نسبت به سال قبل و صدرنشینی روستای جهانی کندوان در بازدیدهای نوروزی اطلاع داد.
احمد حمزه زاده امروز ۱۷ فروردین ماه ضمن اشاره به اجرای طرح نوروزی از ۲۵ اسفندماه لغایت ۱۵ فروردین ماه، اظهار نمود: در روزهای نوروز سال جاری بیشتر از ۳ میلیون و ۲۶۳ هزار توریست از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی استان بازدید کردند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: در بین تمام جاذبه های گردشگری استان، روستای تاریخی جهانی کندوان با ثبت حضور بیشتر از ۱۲۹ هزار و ۱۵۰ گردشگر، عنوان پرمخاطب ترین مقصد گردشگری استان در نوروز ۱۴۰۴ آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داد.
وی افزود: در قسمت موزه ها و اماکن تاریخی، کلیسای تاریخی سنت استپانوس با ۵۷ هزار و ۸۵۲ بازدیدکننده در صدر قرار گرفت. بعد از آن، عمارت شهرداری تبریز با ۳۷ هزار و ۹۰۵، رصدخانه مراغه با ۳۰ هزار و ۳۷۵، موزه قاجار با ۱۹ هزار و ۹۹۸ و موزه آذربایجان با ۱۶ هزار و ۶۷۲ بازدید، بیشترین استقبال را از جانب گردشگران نوروزی تجربه کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت معرفی جامع تر جاذبه های کمترشناخته شده استان، تصریح کرد: رشد بازدیدها، نتیجه تعامل مطلوب نهادهای اجرایی و کوشش برای آماده سازی ظرفیتهای گردشگری در سرتاسر استان بود و امیدواریم با فرارسیدن فصل گردشگری در آذربایجان شرقی طی ماههای آینده هم شاهد تداوم این روند افزایشی باشیم.
فروش ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی نمایشگاه ها و بازارچه های صنایع دستی نوروزی در آذربایجان شرقی
معاون صنایع دستی آذربایجان شرقی ضمن اشاره به فعالیت ۶۵۰ غرفه صنایع دستی در چارچوب بازارچه ها و نمایشگاه های نوروزی در ۷۵ نقطه استان، میزان فروش صنایع دستی را ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام نمود و از مشارکت ۷۰۰ هنرمند در بازارچه ها و نمایشگاه های صنایع دستی نوروزی در استان اطلاع داد.
فرشاد به آفرین ضمن اشاره به برگزاری بازارچه های نوروزی در سرتاسر استان اظهار نمود: فروش ثبت شده بازارچه های نوروزی در مجموع به ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید که این میزان، نشانگر جایگاه صنایع دستی بعنوان یکی از ارکان اصلی اقتصاد گردشگری می باشد.
وی ادامه داد: در جریان طرح نوروزی سال جاری از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ماه، ۶۵۰ غرفه صنایع دستی با حضور ۷۰۰ هنرمند در ۷۵ نقطه استان فعال بودند که این بازارچه ها با استقبال گسترده مسافران نوروزی و مردم بومی همراه شدند.
وی ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه شاخص نوروزی در شهر تبریز مطرح کرد: نمایشگاه صنایع دستی مسجد کبود با ۴۸ غرفه و حضور ۵۲ هنرمند از ۴ فروردین ماه شروع به کار کرد که با عنایت به موقعیت مکانی آن و هم زمانی با پیک سفرهای نوروزی، مورد توجه و استقبال بسیار توریستهای داخلی و خارجی قرار گرفت.
معاون صنایع دستی آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم حمایت های مستمر از هنرمندان صنایع دستی تصریح کرد: رشد فروش و افزایش مشارکت هنرمندان در چنین رویدادهایی، نشان دهنده ظرفیت بالای اشتغال زایی و ارزآوری صنایع دستی است و باید زمینه حضور پررنگ تر این قشر در مناسبت های آتی فراهم گردد.
ثبت بیشتر از ۲۳۹ هزار اقامت نوروزی در مراکز اقامتی رسمی آذربایجان شرقی
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی ضمن اشاره به ثبت بیشتر از ۲۳۹ هزار اقامت نوروزی در مراکز رسمی اقامتی، استقبال گسترده گردشگران نوروزی نشانه ای از جایگاه آذربایجان شرقی بعنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور دانست.
احمد حمزه زاده ضمن عرضه گزارشی از وضعیت اقامت نوروزی در استان اظهار داشت: در طول اجرای طرح نوروزی از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴، تعداد ۲۳۹ هزار و ۵۴۵ نفر در مراکز اقامتی رسمی استان شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، میهمان پذیرها، اقامتگاه های بوم گردی و سایر تأسیسات دارای مجوز رسمی، اقامت داشته اند.
وی ادامه داد: این آمار نسبت به نوروز سال قبل رشد قابل ملاحظه ای داشته و نشان داده است که آذربایجان شرقی با وجود قرار داشتن در آغاز فصل گردشگری و شرایط آب وهوایی نسبتاً سرد، توانسته در بین مقاصد سفرهای نوروزی کشور قرار گیرد.
به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، وی با تاکید بر ظرفیتهای متنوع اقامتی استان و اهمیت استمرار کیفیت خدمات افزود: این میزان استقبال در شروع فصل سفر و در حالی که هنوز بخشی از قابلیت های گردشگری استان در اقلیم گرم تری از سال نمایان می شود، بسیار امیدوارکننده است و چشم انداز مثبتی برای گردشگری استان در ماههای آینده ترسیم می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب