سرزمین های سپید اجرای زمستانی ارکستر سمفونیک تهران

سرزمین های سپید اجرای زمستانی ارکستر سمفونیک تهران آبی طرح: نخستین کنسرت زمستانی ارکستر سمفونیک تهران با عنوان «سرزمین های سپید»، 18 و 19 دی ماه به رهبری حامد گارسچی در تالار وحدت انجام می شود.


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، حامد گارسچی که قبل از این در تیرماه ۱۴۰۱ ارکستر سمفونیک تهران را در تالار وحدت روی صحنه برده بود، در همکاری باردیگر ای با این ارکستر، قطعاتی مشهور از موسیقی کلاسیک جهانی را رهبری می کند.
در کنسرت پیش رو ارکستر سمفونیک تهران آثاری از پیتر چایکوفسکی، آرام خاچاطوریان، فکرت امیرف و ژان سیبلیوس را اجرا می کند.
حامد گارسچی رهبر ارکستر و پیانیست متولد ۱۳۶۴ است. او تحصیلات خودرا تا مقطع لیسانس در رشته پیانو و نوازندگی کلارینت در ایران گذراند و بعد از آن برای تحصیل در رشته رهبری ارکستر به شهر کلن آلمان رفت. گارسچی سابقه همکاری با ارکسترهای معتبر همچون ارکستر کنسرواتوار کلن، ارکستر جوانان وتسلار را درکارنامه کاری خود دارد و هم اکنون رهبر دائمی ارکستر جوانان شهر کلن و ارکستر جوانان وتسلار است.
ارکستر سمفونیک تهران از ساعت ۲۱: ۳۰ شامگاه سه شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ دی ماه، کنسرت «سرزمین های سپید» را با رهبری حامد گارسچی در تالار وحدت روی صحنه می برد.
بلیت این برنامه بوسیله سایت هنرتیکت در دسترس علاقه مندان است.



منبع:

1403/10/11
14:23:04
5.0 / 5
285
تگهای خبر: اركستر , پیانو , تالار وحدت , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست آبی طرح
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
آبی طرح ، گرافیک و طراحی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبی طرح

گرافیک و طراحی

آبی طرح: پنجره ای به دنیای هنر و گرافیک، همراه شما در راه کشف و خلق زیبایی

abitarh.ir 1395-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است