سید عبدالله انوار ستاره ای در جستجوی گمنامی

سید عبدالله انوار ستاره ای در جستجوی گمنامی به گزارش آبی طرح، برخی نام ها با همه فرازوفرودهایی که در تاریخ ایران وجود داشته همچنان بر پیشانی فرهنگ و هنر این سرزمین می درخشند. استاد سید عبدالله انوار یکی از همین دُردانه های فرهیخته ای است که بر تارک فرهنگ ایران نقش بسته است و عمر پر برکت خویش را صرف علوم آموزی در حوزه های مختلف کرد.



پریسا ساسانی: انوار در خانواده ای اهل فرهنگ با پدری روحانی به دنیا آمده است و علاوه بر دروس حوزوی در علم ریاضیات، منطق و موسیقی هم صاحب نظر بود. این اندیشمند فرهیخته با تسلط بر سه زبان انگلیسی، عربی و فرانسه اشراف بسیاری بر متون کهن ادبی، فلسفی و تاریخی داشت و حوزه نسخه شناسی و نسخه پژوهی هم سرآمد بود.

وی بیشتر از ۳۰ سال رئیس بخش نسخ خطّی کتابخانه ملّی ایران بود و نقش مهمی در لیست نویسی کتابخانه ملّی ایران داشت و از مشهورترین تهران پژوهان و تهران شناسان به حساب می آید.

سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران هم زمان با یکصدمین سالگرد تولد زنده یاد سید عبدالله انوار تالار کتابخانه شخصی این اندیشمند را با شش هزار جلد کتاب شامل ۶ نسخه خطّی، تعدادی نسخه چاپ سنگی و نسخه های چاپی به زبان های عربی، فارسی، لاتین و اروپایی همراه با لوازم شخصی وی افتتاح نمود و به قول غلامرضا امیرخانی عضو هیات علمی این سازمان، ارزش و اهمیّت این مجموعه به حاشیه نویسی تخصصی سید عبدالله انوار است که با خطّ خوش بر آنها نوشته است.



منبع:

1403/05/12
10:44:37
5.0 / 5
257
تگهای خبر: استاد , تخصصی , چاپ , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است