سریال کندو در پیش تولید
به گزارش آبی طرح، مهر نوشت: علی دارابی قایم مقام وزیر میراث فرهنگی از آغاز پیش تولید سریال «کندو» به کارگردانی احمدرضا درویش اطلاع داد.
علی دارابی قایم مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و معاون میراث فرهنگی در رابطه با حضور کارگردان ها و عوامل فیلم و سریال ها در بناهای تاریخی و این که چطور میتوان هم از این بناها مراقبت کرد و هم به این فضاها پرداخت به خبرنگار مهر اظهار داشت: در شورای فیلم وزارت خانه میراث سه نفر از کارگردانان و تهیه کنندگان مثل پوران درخشنده و یا مهدی فرجی حضور دارند و کمک می کنند تا ما هم بتوانیم کار هنرمندان را تسهیل نماییم و هم در این فضاها ملاحظات میراث را در نظر بگیریم.
وی افزود: حضور در این بناها در جایی امکان دارد صدمه بزند و این شورا تلاش دارد تا از چنین صدمه ای جلوگیری نماید، مهم اینست که هم بتوان فیلم و سریال ساخت و هم بتوان از آن بنا مراقبت کرد.
دارابی در رابطه با ساخت سریالی که مقرر است وزارت میراث فرهنگی روی آن سرمایه گذاری کند، بیان نمود: یکی از سریال هایی که مقرر است ساخته شود سریال «کندو» به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش و تهیه کنندگی مهدی فرجی است. این سریال به صورت مشترک بین ما و صداوسیما تولید می شود و در حوزه میراث، گردشگری و صنایع دستی است. هم اکنون فیلمنامه آن به نگارش درآمده است و اینروزها هم در مرحله پیش تولید قرار دارد.
قایم مقام وزیر میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: به هر حال این اهتمام آقای فرجی تهیه کننده سریال قابل تقدیر است. میراث ما هویت و ریشه ماست و هرچه می توانیم باید به آن بپردازیم. جشنواره میراث هم که اخیرا برگزار شد برای همین است که ما به گذشته خود رجوع نماییم و تاریخ را ورق بزنیم تا برای نسل جوان نوعی یادآوری شود.
دارابی ضمن اشاره به قابلیت پرداخت به کاروانسراها در چارچوب آثار نمایشی و تصویری که طی چند ماه گذشته بعضی از آنها به ثبت جهانی رسیده اند، خاطرنشان کرد: کاروانسرای «سعدالسلطنه» یکی از کاروانسراهایی بود که سال جاری به ثبت جهانی رسید. تابحال بیشتر از ۷۰۰ کاروانسرا ثبت ملی شده است و از این میان ۵۴ کاروانسرا هم ثبت جهانی شده است.
وی در قسمت دیگر صحبت هایش به سریال «نون. خ» به کارگردانی سعید آقاخانی اشاره و بیان نمود: به سهم خودم از آقای فرجی تشکر می کنم که به مبحث میراث فرهنگی توجه می کند. به لحاظ بودجه شاید وضعیت بگونه ای مناسب نباشد که به تولید این فیلم و سریال ها کمک نماییم اما در استان سیستان و بلوچستان لوکیشن ها و اماکنی را که مناسب می باشد در اختیار پروژه قرار می دهیم. بخشی از این لوکیشن ها و اتفاقات می تواند میراث ملموس باشد و بخشی از پدیده هایی که در این سریال و دیگر فیلم و سریال ها میتوان به آنها بپرداخت میراث ناملموس است؛ میراث ناملموس همین فرهنگ زندگی افراد در این مناطق است، سبک و سنت های آنهاست و پوشاک و غذاهایی که دارند.
۲۲۰۵۷
منبع: abitarh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب