آیین پایانی رویداد سرود روایت سرباز برگزار شد

اسماعیلی: حاج قاسم می تواند سرمایه بزرگی برای روایت های فرهنگی و هنری باشد

اسماعیلی: حاج قاسم می تواند سرمایه بزرگی برای روایت های فرهنگی و هنری باشد آبی طرح: آبی طرح: آیین پایانی رویداد سرود «روایت سرباز» شامگاه روز یکشنبه یازدهم دی ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانواده شهید سردار سلیمانی، مجید زین العابدینی مدیرعامل بنیاد رودکی، محمدامین توکلی زاده معاون فرهنگی شهرداری و محمود سالاری معاون امور هنری در تالار وحدت تهران برگزار گردید.


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، در این رویداد، ضمن رونمایی از کتاب «از چیزی نمی ترسیدم» زندگینامه خودنوشت شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه مخاطبان نوجوان، هفت گروه سرود که برگزیدگان این رویداد بودند و در انتها هم از آنها تقدیر گردید، برنامه ای را اجرا کردند. این گروه ها شامل گروه سرود «طاها» از استان فارس به سرپرستی احسان تابنده، گروه «مصباح الهدی» از استان فارس به سرپرستی عمران جمالی، گروه «موعود» از استان مرکزی به سرپرستی هادی قاسمی، گروه «نسیم رحمت» از استان تهران به سرپرستی جابر قربانی نسب، گروه سرود «ندای ثامن» از تهران به سرپرستی احسان جوادی، گروه «انوارالهدی» از استان قم به سرپرستی مجتبی حجازی و گروه «رسا» از استان تهران به سرپرستی مرتضی چیذری بود.
در این رویداد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: به هر حال هر چه روزها، ماه ها و سال ها می گذرد، عظمت وجود شهید حاج قاسم سلیمانی بیشتر عیان می شود. این خصلت شهادت جهاد و مبارزه است. شهادت حیات باردیگر ای و شاید دوره پرشکوه تری را برای شهید رقم می زند. شاید برای ما که از ایام دفاع مقدس فاصله گرفته بودیم و خیلی از فرزندان دهه هفتاد تا نود روایت بعضی از شخصیت های دفاع مقدس به سان یک اسطوره بود که باید دائم این شخصیت ها را در ذهن خود تصور می کردند، آن هم با خواندن کتاب و دیدن نمایش اما حاج قاسم این اسطوره ها را برای نسل فعلی ما تجسم بخشید.
او افزود: همه آن روایت هایی که درمورد مردان بزرگ جهاد و شهادت دیده بودیم و نسل فعلی شنیده بود، در سیره، سلوک و سیمای حاج قاسم همه را با هم توفیق زیارت و درکش را پیدا کردیم. ما بسیار نسل پرتوفیقی هستیم که در دوره ای نفس کشیدیم که حاج قاسم عزیز در آن دوره زندگی کرد. حتما نسل های بعدی به ما حسرت خواهند خورد از این که حاج قاسم را درک نکردند. ما هر چه روز و ماه و سال می گذرد بیشتر به این مورد افتخار می نماییم که درک کردیم حیات این شهید والامقام را. حتما بایستی تلاش نماییم با استفاده از انواع هنرها با به کارگیری ظرفیت های بزرگ فرهنگی این مرز و بوم این شخصیت بزرگ را برای آیندگان مان هم روایت نماییم. شهید حاج قاسم سلیمانی سید الشهدای مقاومت و عصاره همه فضایل و شهدایی بود که در چهار دهه انقلاب شکوهمند اسلامی از او شنیده بودیم و دیده بودیم.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: باید حیات طیبه این شهید والامقام و فرصت های زیادی که این شهید بزرگ درک کرد را مغتنم شمرد. او به قدری حماسه آفرید که میتوان کتاب قطوری از افتخارات او منتشر نمود. حاج قاسم می تواند به سان سرمایه بزرگی برای روایت های فرهنگی و هنری برای سالهای متمادین در خدمت فرهنگ و هنر ایران باشد. ببینید چه مقدار و چه میزان شهادت این مرد بزرگ آثار فاخر هنری را پدید آورد، دستوری نبود، کسی سفارش کار نداده بود در رابطه با حاج قاسم. هزاران هزار هنرمند عاشقانه با دیدن مرام و سلوک حاج قاسم ذوق هنری شان به جوشش درآمد و آثار بزرگی را خلق کردند. این که رهبری عزیز و فرزانه انقلاب از شهادت حاج قاسم و شخصیت او بعنوان یک مکتب یاد کردند یکی از دلایلش گستره وسیعی است که ذیل وجود با برکت حاج قاسم شکل گرفته است. همین سرودها از محصولات خاص هنری و فرهنگ انقلاب اسلامی است و بنابراین است وقتی سرودی در فضای کشور منتشر می شود میلیونها قلب را متوجه خود می کند. همین سرود حماسی «سلام فرمانده» واکنش های میلیونی را برانگیحت. امروز ما با اتکا به مکتب حاج قاسم سلیمانی باید بتوانیم با استفاده از زبان هنر برای نیل فعلی و آینده این عظمت را روایت نماییم. همکاران من در قسمت های مختلف وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی برای تجلیل از این شخصیت آسمانی مشغول فعالیت ها هستند. این اتفاق هر سال گسترش زیادی پیدا می کند و من از همه دوستان در مکتب حاج قاسم قدردانی می کنم که مشغول ساماندهی کارهای بزرگی هستند.




منبع:

1401/10/12
18:20:35
5.0 / 5
492
تگهای خبر: بنیاد , تالار وحدت , زندگی , سرمایه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است