معاون هنری وزیر ارشاد:
باید داشته های فرهنگی و هنریمان را با دنیا به اشتراك بگذاریم
به گزارش آبی طرح معاون هنری وزیر ارشاد با اعلان اینكه زبان هنر زبان بی نیاز از ترجمه است و هنر از نهان آدمی شكل می گیرد، اظهار نمود: ایران یك درصد از خاك دنیا را دارد، اما میراث دار 10 درصد از مواریث فرهنگی و هنری عالم است. این مسوولیتی را برای ما ایجاب می كند و آن اینكه باید داشته های فرهنگی و هنریمان را با دنیا به اشتراك بگذاریم.
به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، در مراسم رونمایی از تور مجازی قسمتی از گنجینه فرهنگسرای نیاوران و پوستر رویداد موسیقی ایران و اتریش که عصر یکشنبه (۱۵ تیر ماه) برگزار شد، سرور بختی (رییس موسسه فرهنگی اکو)، سعید رزمی (مدیر کل امور اداری و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مهدی افضلی (مدیر عامل بنیاد رودکی)، امیر عبدی پور (بنیان گذار و دبیر کل موسسه جهانی نوروز ) و عبادرضا اسلامی (رییس فرهنگسرای نیاوران) حضور داشتند.
در ابتدای مراسم عبادرضا اسلامی ـ رئیس فرهنگسرای نیاوران ـ در سخنانی با ذکر این مطلب که تلاش می نماییم تا کارهای این مجموعه فرهنگی و هنری برمبنای اهداف تبیین شده معاونت هنری باشد، اظهار داشت: تور مجازی فرهنگسرای نیاوران شامل بخش های مختلفی چون نگارخانه، سالن های اجرای برنامه، کتابخانه و... است. باتوجه به فضای حاکم پس از بیماری کرونا اهتمام شد تا بوسیله فضای مجازی، فرهنگسرای نیاوران و بطور خاص قسمتی از گنجینه آن به علاقه مندان به فرهنگ و هنر ایران زمین معرفی شود.
رئیس فرهنگسرای نیاوران اضافه کرد: بسیار خوشحالم که کارهای مشترک ایران و اتریش به صورت یک جریان در حال حرکت است. همانطور که می دانید روابط فرهنگی ایران و اتریش از دوران صفویه تا به امروز بسیار مستحکم و پایدار بوده است. در حوزه بین الملل فرهنگسرای نیاوران قابلیت های بسیاری دارد و امیدورام بتوانیم با اهداف و کارکردهای مشخص دورنمای بسیار خوبی را برای نیاوران رقم بزنیم.
همین طور جابر یزدان خوان، مجری و طراح تور مجازی و قسمتی از گنجینه فرهنگسرای نیاوران توضیحاتی را درباره اهمیت تور مجازی در دوران معاصر ارائه داد و در ادامه به معرفی بخش های مختلف تور مجازی فرهنگسرای نیاوران برای حضار پرداخت.
علیرضا ناظم الرعایا، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و اتریش دیگر سخنران این برنامه بود. وی در سخنانی با اشاره به اجرای پروژه کوشک نخبگان در محوطه سازمان ملل اظهار داشت: پس از تجربه موفقی که در پروژه کوشک نخبگان داشتیم و توانستیم مجسمه چهار دانشمند برزگ ایران ابوریحان بیرونی، ذکریای رازی، خیام و ابن سینا را در زیر بنایی با عنوان چهار طاقی، در محوطه سازمان ملل در وین بسازیم و در مقابل دید همگان قرار دهیم، تصمیم گرفتیم تا کنسرتی میان نوازندگان برجسته ایران و اتریش در فرهنگسرای نیاوران برگزار نماییم.
او افزود: امروز بسیار خوشحالم که از پوستر این برنامه رونمایی می شود و امیدوارم ۲۵ تیرماه برنامه رویداد موسیقی ایران اتریش بتواند میزبان خوبی برای اصحاب فرهنگ و هنر باشد.
مجتبی حسینی، معاون هنری وزیر ارشاد نیز در سخنانی اظهار نمود: زبان هنر زبان بی نیاز از ترجمه است و هنر از نهان آدمی شکل می گیرد. ایران یک درصد از خاک دنیا را دارد، اما میراث دار ۱۰ درصد از مواریث فرهنگی و هنری عالم است. این مسئولیتی را برای ما ایجاب می کند و آن اینکه باید داشته های فرهنگی و هنریمان را با دنیا به اشتراک بگذاریم.
او اضافه کرد: در سفری که ترسا ایندجین (معاون فرهنگی وزارت امور خارجه اتریش) به ایران داشتند مقدمات برنامه ای طرح ریزی شد که منجر به اتفاقات خوب برنامه های فرهنگی و هنری میان دو کشور خواهد شد.
معاون هنری وزیر ارشاد با ذکر این مطلب که امیدوارم گام های خوبی با انجمن دوستی ایران و اتریش در زمینه فرهنگ و هنر برداشته شود، اشاره کرد: برگزاری برنامه رویداد موسیقی ایران اتریش طلیعه روشنی برای همکاری دراز مدت میان این دو کشور دوست در دیگر حوزه های فرهنگی و هنری خواهد بود.
در ادامه این برنامه با حضور سرور بختی (رییس موسسه فرهنگی اکو)، مهدی افضلی (مدیر عامل بنیاد رودکی)، امیر عبدی پور (بنیان گذار و دبیر کل موسسه جهانی نوروز) و عبادرضا اسلامی (رییس فرهنگسرای نیاوران) از پوستر برنامه رویداد موسیقایی ایران و اتریش رونمایی گردید.
اجرای این برنامه را ساختیان چی، مدیر بخش فرهنگی ایران اتریش برعهده داشت.
منبع: abitarh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب