حسین علیزاده در مراسم تشییع پیكر هوشنگ ظریف:

هیچ وقت برای هوشنگ ظریف عزاداری نمی نماییم

هیچ وقت برای هوشنگ ظریف عزاداری نمی نماییم به گزارش آبی طرح حسین علیزاده كه بامداد امروز در مراسم خاكسپاری پیكر زنده یاد هوشنگ ظریف سخن می گفت، اظهار نمود كه «هیچ وقت برای ظریف عزاداری نخواهیم كرد، چونكه هر زمان كه اسمش را بر زبان می آوریم روح مان جلا پیدا می كند و شاد می شویم.»


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، مراسم خاكسپاری پیكر استاد هوشنگ ظریف بامداد روز دوشنبه (۱۹ اسفندماه) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) با حضور خانواده این هنرمند فقید و بعضی از اهالی موسیقی برگزار گردید. البته این مراسم همانگونه كه از قبل از سوی خانواده زنده یاد ظریف هم تاكید شده بود، به علت رعایت شرایط عمومی برای پیشگیری از انتشار ویروس كرونا، به صورت خصوصی برگزار گردید.
علی ثابت نیا (رئیس انجمن موسیقی)، محمد الهیاری (رئیس دفتر موسیقی)، حمیدرضا نوربخش ( مدیرعامل خانه موسیقی)، حسین علیزاده، فاضل جمشیدی، شهرام صارمی، جهانشاه صارمی، علی بوستان، سیاوش برهانی، فروغ بهمن پور، نادر فولادی نسب، كیوان ساكت، محمد دلنوازی، مینا افتاده، مهدی متین رضا و بعضی از شاگردان و نزدیكان زنده یاد ظریف از دیگر حاضرین در این مراسم بودند.
طبق گزارش سایت انجمن موسیقی ایران از مراسم خاكسپاری پیكر هوشنگ ظریف، در ابتدای این مراسم فاضل جمشیدی، خواننده در سخنانی اظهار نمود: واژه استاد برای هوشنگ ظریف كوچك است، شریف ترین هنرمند ایران زمین از میان ما رفت. خانواده ایشان با آبرو زندگی و به تمام ایرانی ها خدمت كردند. هوشنگ ظریف افتخار ماست و ما با غم زیبایش زندگی می نماییم و قرن ها فرزندان مان نغمه های تار او را خواهند شنید.
او خاطرنشان كرد: حدودا چهارده روز پیش با همسر استاد هماهنگ كردیم و به اتفاق استاد عبدالوهاب شهیدی، استاد حسن ناهید، جناب ساكت، فرزندان آقای شهیدی و بعضی از دوستان به دیدار استاد ظریف رفتیم. با وجود اینكه به استاد شهیدی گفته بودیم كه آسانسور نیست، اما ایشان با هر سختی كه بود به دیدار استاد ظریف رفتند. موقع خداحافظی ایشان گریه می كردند و می گفتند می خواهند پیش استاد ظریف بمانند.
حسین علیزاده، هنرمند نوازنده و از شاگردان زنده یاد ظریف هم ضمن تسلیت به اهالی موسیقی و خانواده این هنرمند فقید در سخنانی تصریح كرد: فرصت و شرایط سخنرانی نیست، اما روزی كه مساعد و درخور باشد راجع به هوشنگ ظریف صحبت خواهم كرد. تمام عمری كه وی در هنر موسیقی ایران سپری نمود، پیش از اینكه خودِ موسیقی مطرح باشد الگوی بسیار عزیزی برای ما بچه های هنرستان بود و شاید به جرأت باید اظهار داشت كه شیفتگی ما به موسیقی به خاطر وجود شخصیت ظریف بود و شاگردانی كه ایشان تربیت كردند كه جزو برجستگان موسیقی هستند.
علیزاده افزود: به خاطر همان شیفتگی و به خاطر شخصیت نجیب و هنری استاد ظریف بود كه واقعاً عشق را از سن پایین از استاد ظریف تجربه كردیم. هیچ وقت برای ظریف عزاداری نخواهیم كرد، چونكه هر زمان كه اسمش را بر زبان می آوریم روح مان جلا پیدا می كند و شاد می شویم. یادش بخیر!
كیوان ساكت، آهنگساز و نوازنده موسیقی نیز از دیگر سخنران این مراسم بود كه خاطرنشان كرد: تنها می توانم بگویم، بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران/ كز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران. برای خانم ایشان، پروین خانم صالحی و همه خانواده استاد ظریف بزرگ و همینطور برای مردم فرهیخته و فرهنگی ایران آرزوی شكیبایی دارم.
همچنین محمد دلنوازی، هنرمند نوازنده در سخنانی اظهار نمود: من هنوز مرگ ایشان را باور ندارم. استاد ظریف آنقدر برای ما بزرگ بودند كه همان گونه كه استاد علیزاده فرمودند، عشق آقای ظریف ما را در این راه نگه داشت و اگر كسی شدیم و اگر كاری انجام دهیم فقط و فقط عشق به آقای ظریف بود كه سوای موسیقی راه و رسم زندگی را هم به ما آموختند.
مینا افتاده، از همكاران استاد ظریف هم ضمن تسلیت به اهالی موسیقی و همسر و خانواده ایشان اظهار داشت: علاوه بر اینكه با آقای ظریف در گروه های موسیقی همكار بودم، در هنرستان موسیقی از ایشان چیزها آموختم. همیشه جای ایشان در هنرستان خالی است و امیدوارم شاگردان ایشان بتوانند جایگزین خوبی برای ایشان باشند.
هوشنگ ظریف، نوازنده پیشكسوت و مدرس تار شنبه ( ۱۷ اسفند ماه) به دلیل ایست قلبی در سن ۸۱ سالگی درگذشت.





1398/12/22
14:20:31
5.0 / 5
3023
تگهای خبر: آهنگ , آهنگساز , استاد , پیشكسوت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است